Najczęściej kupowane

Promocje

Informacja

Polityka prywatności

Pliki cookies:

  1. Niniejsza Polityka prywatności dotyczy sklepu internetowego olejarz.pl administrowanego przez OLEJARZ Dawid Sokólski z siedzibą: 15-110 Białystok, ul. Kombatantów
  2. Podczas odwiedzin przez Użytkownika sklepu olejarz.pl, system sklepu wysyła do komputera Użytkownika co najmniej jeden plik Cookie, w celu jednoznacznego zidentyfikowania przeglądarki.
  3. Serwer sklepu automatycznie rejestruje informacje przesyłane przez przeglądarkę Użytkownika w czasie wyświetlania witryn. Dzienniki serwera mogą zawierać informacje takie jak żądanie sieciowe, adres IP, typ i język przeglądarki, data i godzina przesłania żądania. Te informacje pozwalają podnosić jakość naszych usług dzięki identyfikowaniu i przechowywaniu preferencji Użytkowników oraz śledzeniu trendów, takich jak na przykład sposoby w jakich przeszukiwana jest nasza strona.
  4. Sklep wykorzystuje pliki Cookies w celu:
    1. zapamiętania zalogowania;
    2. zapamiętania preferencji wyświetlania Sklepu;
    3. tworzenia statystyk i raportów oglądalności funkcjonowania Sklepu.
  5. Użytkownik może zabronić odbierania plików cookies, przez co pozostanie anonimowy, aczkolwiek nie zezwalając na rejestrację plików cookies, sklep olejarz.pl nie będzie mógł zidentyfikować Użytkownika ani jego preferencji.
  6. W celu skonfigurowania opcji swojego urządzenia w zakresie wyrażenia zgody na zapisywanie plików cookies oraz określenia zakresu zapisywanych cookies, Użytkownik może dokonać zmian ustawienia wykorzystywanej przeglądarki internetowej.
  7. Sklep olejarz.pl informuje, że niedokonanie przez Użytkownika zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym Użytkownika. W takim przypadku Sklep może przechowywać informacje w urządzeniu końcowym Użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.
  8. Informacje na temat zarządzania plikami Cookies w poszczególnych przeglądarkach można znaleźć na stronach dedykowanych poszczególnym przeglądarkom:
    1. Firefox: http://support.mozilla.org/pl/kb/ciasteczka
    2. Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/196955/pl
    3. Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95647
    4. Opera: http://help.opera.com/Linux/12.10/pl/cookies.html
    5. Safari: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=pl_PL&locale=pl_PL

Dane osobowe:

  1. Administratorem danych osobowych Klientów jest Sprzedawca.

  2. Dane osobowe Klienta są chronione zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (j.t. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 z późn. zm.).

  3. Dane osobowe Klientów nie są udostępniane podmiotom trzecim, z wyjątkiem podwykonawców, pracowników lub współpracowników Sprzedającego, świadczących usługi lub wykonujących pracę w związku z realizacją zamówień oraz podmiotom świadczącym usługi w zakresie windykacji. Dane osobowe będą udostępnione powyższym podmiotom wyłącznie w celu zapewnienia prawidłowej realizacji zamówień i egzekwowania wykonania zawartych umów.

  4. Sprzedawca przetwarza dane osobowe wyłącznie do celów ewidencji sprzedaży, do kontaktowania się z Klientami oraz do realizacji zamówień złożonych przez Klientów. Jeżeli Klient wyrazi na to zgodę, powierzone dane osobowe są wykorzystywane, w celu informowania o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez sklep internetowy.

  5. Klientowi przysługuje prawo do wglądu w swoje dane osobowe, ich poprawiania oraz żądania usunięcia.


Koszyk Koszyk (0) Twój koszyk jest pusty
Koszyk 0 Produkt Produkty 0

Brak produktów

Już od 12,00zł Dostawa
0,00 zł Razem

Realizuj zamówienie

Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka

Ilość
Razem

Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Razem produkty: (brutto)
Dostawa: (brutto) Już od 12,00zł
Razem (brutto)
Dodano do koszyka

Produkt dodany do koszyka